Hvem er jeg?

Hvem er jeg - her er lidt info

Mit billede Beth Dagplejen Honsegaarden

Lisbeth (Beth) Bugtrup

Jeg hedder Lisbeth Bugtrup men bliver i daglig tale kaldt Beth (og dagpleje børnene kalder mig Betta). Jeg er født i 1974 og opvokset i Hobro hvor jeg har boet frem til ca. 1995. Jeg flyttede til Horsens da jeg mødte min dejlige mand Steen Bugtrup.

Jeg har været dagplejer i 20 år både kommunal og privat.

Jeg startede min Privat Dagpleje i 2012 fordi jeg mener at kunne tilbyde en mere stabil, alsidig og fleksibel pasningsordning som er skræddersyet til den travle hverdag som i forældre har, det betyder også at forælder samarbejde er i højsædet, ingenting er for småt til at spørge om - her snakker vi åbent om alt.

Jeg har følgende erfaring ud over dagpleje :

* Uddannet ernæringsassistent i Århus/Ålborg. 

* 2 år i Hornsyld idrætsbørnehus som pædagog medhjælper.

* 1 år i Vuggestuen “Skolestien”

* Pædagogisk grund uddannelse fra Gedved seminarium

* Førstehjælp

* Div. kurser - Udsatte Børn/For tidligt fødte børn

* Arbejde med udsatte børn/unge i Horsens

* Plejefamilie/aflastnings kursus på VIA i Aarhus

* Min mand og jeg er begge godkendt til plejefamilie og Dagpleje af Horsens kommune.

Hvem er jeg - Dagpleje Hønsegaarden

Familien består ud over mig af :

Min mand Steen der arbejder som It Servicekoordinator og Fotograf. *Steen er også godkendt af Horsens Kommune til at passe jeres barn, hvis det skulle blive nødvendigt.

Vores datter Christine på 18 år.

Vores søn Sebastian på 13 år.

3 Høns.

3 indekatte - Frida, Tottemis og Black.

Hvem er jeg? - Dagplejen Hønsegaarden